22 Kasım 2018 Perşembe

Yaban Mersini Çayının Faydaları Nelerdir

Yaban Mersini çok uzun yıllardır şifa niyetine kullanılan bir bitkidir. Yapılan araştırmalar sonucu herhangi bir bulguya rastlanmamıştır.Yaban Mersininin yaprak çayı , marmelatı , karayemişi ve pekmezide bulunur. Web sitemizden satın alabilirsiniz.Yaban Mersini bitkisini alırken dikkat etmeniz gereken en önemli husus taze olmasıdır.

Yaban Mersini Çayının Faydaları ? : Yaban Mersini içinde yüksek miktarda bulunan antisiyanosit olarak adlandırılan antioksidanların hastalıklara yol açan bir çok zararlı mikro organizmaları bertaraf ederek vücudu hastalıklara karşı korur.

Yaban Mersinin çayı vücudun sindirim sistemine çok büyük etkisi vardır. Hazımsızlığı giderir Kan dolaşımını düzenler hatta göz hastalıkları için bile kullanılabilir.

Yaban Mersini Çayının Faydaları ?

  • Hazımsızlığa iyi gelir
  • Tansiyonu düzenler
  • Bağırsak İltihapı tedavisinde kullanılır
  • Göz tansiyonuna iyi gelir
  • Boğaz ağrısı ve ishale iyi gelir
  • Kan Dolaşımını düzenler

1 yorum:

  1. Öncelikle Ramazan Bayramı’nızı kutluyorum ve bu bayramın hepimize sağlık, sıhhat ve mutluluk getirmesini diliyorum.

    Sağlıklı beslenme ve düzenli spor yaparak bazı bitki ve meyve çaylarını içmek kilo vermeyi hızlandırıyor.

    Yabanmersini çayı; kan şekerini dengeliyor ve antioksidan özelliği sayesinde vücuttaki toksinlerden arınmamızı sağlıyor. Zayıflamaya yardımcı olan çaylar hakkındaki yeni yazımı okumanız için sizinle de paylaşmayı isterim: http://www.ebrubektasoglu.com/yazi/kilo-vermeye-yardimci-5-cay/

    sağlıkla kalın.

    YanıtlaSil

Yaban Mersini Çayının Faydaları Nelerdir

Yaban Mersini çok uzun yıllardır şifa niyetine kullanılan bir bitkidir. Yapılan araştırmalar sonucu herhangi bir bulguya rastlanmamıştır. ...